Passie voor energiezuinig en veilig bouwen


Na een lange loopbaan als industrieel ingenieur voor een multinational koos ik voor een carrièrewending. Na het volgen van de vereiste opleidingen voor een erkenning als EPB-verslaggever, veiligheidscoördinator en ventilatieverslaggever en richtte ik M-Advies op. M-Advies steunt op drie pijlers: EPB-verslaggeving, ventilatieverslaggeving en veiligheidscoördinatie. De focus ligt op particuliere nieuwbouwwoningen en verbouwingen.

M-Advies geeft me de kans om actief te zijn in de bouw, een sector waarvoor ik al jarenlang een voorliefde koester.

Energiezuinig bouwen


Als EPB-verslaggever ga ik verder dan het wettelijk verplichte papierwerk. Met de nodige toewijding sta ik bouwers en verbouwers bij om op de juiste – lees: rendabele en efficiënte – manier te voldoen aan de strenge energienormen.

Veiligheid op de werf


Veiligheid vormde steeds een stokpaardje van mij tijdens mijn werk als industrieel ingenieur. Met de functie van veiligheidscoördinator kan ik dit belangrijk aandachtspunt ook toepassen in de bouwsector.

Waar is M-Advies actief?


M-Advies richt zich hoofdzakelijk op opdrachten in de regio’s Mol, Balen, Dessel, Retie, Geel, Meerhout, Kasterlee, Arendonk, Turnhout,…

Overtuigd? Contacteer ons voor verdere afspraken.

Contacteer mij

Contacteer M-Advies voor verder afspraken